Čović: Pandemija će promeniti sve, ne samo sport

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da će pandemija korona virusa promeniti svet i lokalno i globalno, kao i da je neminovno da dođe do promena u svim segmentima života, pa samim tim i u sportu.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana Mebojša Čović bio je jedan od sagovornika specijalizovanog košarkaškog portala Jurohups i analizirao je kako će aktuelna situacija uticati na narednu sezonu, učešće klubova u određenim takmičenjima, kao i na finansijski momenat samih klubova.

"Situacija, ne samo u Srbiji već i globalno, veoma je teška i kompleksna. Sada je proritet očuvanje života. Kada opasnost od virusa prođe jasno je da i lokalno i globalno mora doći do promena u svim segmentima života, a ne samo po pitanju sporta. Sve ovo će udariti na ekonomiju, finansijske sisteme i nesumnjivo će doći do promena i u sportu", rekao je Čović.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana istakao je da je sada najveći problem taj što je ceo svet iznenađen, da ima mnogo nepoznanica oko pandemije i da ne postoje odgovori na mnoga pitanja.

"Kada uslovi budu stekli i kada budemo bezbedni, razgovaraćemo o svim temama. Do tada, primarni i jedini cilj je da se očuvaju životi. Želim da iskoristim priliku da poželim dobro zdravlje igračima i predstavnicima klubova u Evropi i svetu u ovim teškim vremenima za sve nas", zaključio je Čović.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво