Da li se to Jokić seli u Čikago?!

Toga se bar plaše navijači u Denveru, nakon što se u medijima pojavila informacija da je Arturas Karnišovas, generalni menadžer Nagetsa, najozbiljniji kandidat za istu funkciju kod čuvenih Bulsa.

Čikago se već dugo muči i ne uspeva da izbori mesto u plej-ofu. Nakon odlazaka Derika Rouza i Džimija Batlera više nema superzvezdu, a skor im je treću godinu zaredom negativan.

Zato se i spremaju promene u menadžmentu, a kao rešenje za mesto generalnog menadžera figurira i Litvanac Arturas Karnišovas iz Denvera, koji je jedan od najzaslužnijih što je 2014. godine draftovan i kasnije (is)forsiran Nikola Jokić.

I upravo ta veza uznemiruje navijače tima iz Kolorada, i neki od njih vide to kao pripremu terena da Nikola 2023. godine, kada mu ističe važeći ugovor sa Nagetsima, pređe u Čikago, koji je i u američkoj sportskoj javnosti poznat kao ”drugi najveći srpski grad” (posle Beograda, razume se).

Američki kolega sa portala ”DNVR” Adam Mares je čak javno, na Tviteru, izrazio zabrinutost zbog postojanja takvog potencijalnog scenarija, ali je nedugo zatim obrisao tvit u kojem je napisao:

”Čikago je najveći grad sa srpskom populacijom posle Beograda. Ukoliko bi uspeli da dovedu Karnišovasa, jednog od najzaslužnijih za dolazak Jokića u Denver, onda bi moja strepnja povodom Jokićevog prelaznog roka 2023. godine zvanično mogla da počne”, stajalo je u tvitu. 

Iako je mnogo ”ako” momenata i nema ničeg konkretnog u svemu ovome, spekulacije i projekcije su definitivno počele...

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво