Bez dogovora KSS i Virtusa, Teodosić se vratio u Bolonju

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić neće igrati za Srbiju na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Italijanski mediji pišu da se plejmejker Virtusa vratio u Bolonju, pošto nije došlo do dogovora kluba sa Košarkaškim savezom Srbije.

Italijanski portal bolognabasket.org preneo je informaciju da se Teodosić već vratio u Bolonju, pošto KSS nije uspeo da obezbedi puno osiguranje za igrača.

Klub je tražio da srpski Savez pokrije kompletne troškove osiguranja za Teodosića, ali do dogovora nije došlo.

Novi selektor Igor Kokoškov potvrdio je prilikom okupljanja tima da Miloša neće biti u duelu sa Finskom u četvrtak (18.00 RTS1), ali se sada čini da će propustiti i duel sa gruzijom za tri dana.

Iz Saveza još nije potvrđeno da se Teodosić vratio u Bolonju.

Virtus ima pred sobom ključan meč u Evrokupu, takmičenju u koje najviše ulažu. Čim se Fibin prozor završi, ekipa će na gostovanje Darušafaki, a to je duel koji italijanski predstavnik mora da dobije ako želi u četvrtfinale.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво