Jokić za RTS pred ol-star: Samo da pobedimo

Nikola Jokić je pred ol-star meč izneo svoje viđenje ovog spektakla. Takođe, osvrnuo se i na NBA sezonu i rekao je da je u plej-ofu sve moguće.

„Samo da se upišem i da pobedimo",rekao je uz osmeh Jokić i dodao: „Imaćemo još sastanak. Drago mi je što sam promenio ekipu. Izgubili smo prošle godine i nadam se da ćemo pobediti ove godine i da će biti zanimljivije", odgovorio je Jokić na pitanje kakav je plan Lebronovog tima.

„Ovo je lepa stvar ne samo za mene, jer ovde predstavljam i Srbiju. Mislim da je lepa stvar da neko sa naših prostora bude u toj priči. Mislim da mi ne vidimo to kao veliku stvar, ali Amerikanci koji žive ovde i rade ovaj posao doživljavaju ovo kao nešto veliko."

Potom se osvrnuo na NBA sezonu. Da li Denver ima veće šanse u plej-ofu nego prošle sezone?

„Do plej-ofa je svaka utakmica bitna. Kad se dođe u plej-of onda je sve moguće. Prošle sezone smo igrali sedam utakmica sa San Antonijom koji je bio sedmi. Posle isto i sa Portlandom. Videćemo...", rekao je on i dodao će se tek na kraju sezone videti da li je napravljena greška što u prelaznom roku nije stigao igrač zvučnijeg imena.

Šta mu je draže kad poentira ili kad asistira?

„Poen usrećuje samo jednoga, a asistencija dvojicu. Tako da ceo svoj život igram na asistenciju", zaključio je Jokić, koji se u jednom trenutku dok je govorio na srpskom pojavio na velikom ekranu ”Vintrast” dvorane, što ga je prijatno iznenadilo.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво