Kobi je imao velike planove za svoju Điđi

Tragično nastradala košarkaška legenda Kobi Brajant spremao se i radio na tome da njegova takođe nastradala ćerka Điđi uspe u košarkaškom svetu i da opravda ulogu naslednice na terenu. S tim u vezi on je nekoliko nedelja pre nesrećnog slučaja popunio aplikaciju kako bi zaštitio naziv "Mambasita", što je bio njen nadimak.

Pad helikoptera u Kaliforniji u nedelju uveče bio je koban za Kobija Brajanta, njegovu ćerku Đianu i još osam osoba.

Time je košarka izgubila veliku legendu, ali i ostala uskraćena za verovatno buduću zvezdu ženske NBA lige.

Poznato je da trinaestogodišnja Điana trenirala košarku na "Mamba akademiji", koju je osnovao njen otac. I ne samo to, on ju je i trenirao.

Snimci utakmica koje je Điđi igrala pokazuju da je bila vrlo nadarena, kao i da je "skidala" neke poteze slavnog oca.

U prilog tome da je Kobi verovao u nju i njenu karijeru u košarci pokazuje i to što je nekoliko nedelja pre tragedije popunio zahtev za zaštitu imena "Mambasita", kako je zvao svoju miljenicu, a sve u vezi sa svojim nadimkom "Crna Mamba", koji je koristio u drugom delu karijere.

Kako prenosi portal magazina Pipl, planirao je da to bude brend za sportsku opremu i da ga koristi na majicama, dresovima, šortsevima, trenerkama, kapama i ostalim delovima garderobe.

Zahtev je popunjen 30. decembra 2019. godine, a podnela ga je Kobijeva kompanija "Kobe INC", koju je osnovao 2014. godine.

Kako stoji na sajtu Američke kancelarije za patente i zaštitne znakove, on je još u procesu obrade.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво