Šejn Larkin ostaje u Efesu

Najbolji košarkaš Anadolu Efesa Šejn Larkin ostaće u istom timu jer je potpisao novi jednogodišnji ugovor, objavio je vicešampion Evrope.

Eksplozivni američki plejmejker imaće opciju da leta 2020. godine produži saradnju sa Efesom na još jednu sezonu, ali i izlaznu klauzulu za NBA ligu.

Larkin je, zajedno sa Vasilijem Micićem, vodio Efes prvi put u istoriji kluba do Fajnal-fora Evrolige, gde je "pivare" u finalu zaustavio moskovski CSKA, dok su u Turskoj osvojili titulu pobedom nad Fenerbahčeom u finalu.

Ovaj 26-godišnji košarkaš i sada je imao ponude iz NBA lige, ali nijedna nije zadovoljila njegove kriterijume i garancije da će imati ozbiljnu ulogu.

Pre dolaska u Efes, Larkin je nastupao za NBA klubove Boston, Bruklin, Njujork i Dalas, a u Evropi još i za Baskoniju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво