Nikolina Milić: Naš posao još nije gotov

Košarkašica Srbije Nikolina Milić, pred meč sa Belgijom, izjavila je da tim od samog početka mora da nametne svoj ritam kako bi ostvario i treću pobedu na Evropskom prvenstvu. Utakmica počinje u 20.30. Prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti.

Debitantkinja u srpskom timu istakla je da je Belgija ekipa koja poseduje veliki kvalitet i da je to tim sastavaljen od visokih igračica koje forsiraju kontranapade.

"Biće jako teška utakmica, očekujemo borbu do poslednjeg minuta. Mislim da je bitno da budemo koncentrisane od samog starta, da ne dozvolimo protivniku da uđe u svoj ritam igre", rekla je Tanjugu Milić posle treninga.

Centar srpske reprezentacije u duelu protiv Rusije pružila je odličnu rolu sa 14 poena i šest skokova i bila je jedna od najzaslužnijih za trijumf koji je obezbedio drugu fazu takmičenje i selidbu u beogradsku Štark arenu.

"Sve to proizilazi iz timske igre koja nas karakteriše. Mislim da je dobro što na svakoj utakmici neko drugi iskoči i da svoj doprinos. Nadam se da ću pružiti dobru partiju i protiv Belgije. Arena jeste zagarantovana, ali naš posao još nije gotov", rekla je Milić.

Utakmica između Srbije i Belgije igra se večeras od 20.30. Prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво