Trinkijeri: Dve tehničke za dve sekunde? Sramota

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, posle prvog meča finalne serije u kome je Crvena zcezda pobedila sa 98:94, bio je nezadovoljan sudijskim odlukama.

Trinkijeri je početkom poslednje deonice dobio dve tehničke greške zbog prigovora sudiji, pa je zbog toga morao da napusti klupu.

"Ako kazna mora da se plati, hajde pošteno da je platim. Finale treba da odlučuju igrači, a ne ličnosti koje treba da budu neprimetne, a misle da su zvezde. Ovo mi nije prva godina na klupi, dve tehničke za dve sekunde, rekao sam nije faul. Četiri tehničke, ovo je sramota. Pusti da se igra, dve dobre ekipe igraju finale, pusti da igramo sport, košarku... Prva utakmica polufinala ABA liga četiri nesportske, a danas ''up grejd'' - četiri tehničke, 42 slobodna bacanja...Mi smo se borili...", rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije.

Italijan se osvrnuo i na atmosferu u hali "Aleksandar Nikolić".

"Zvezda je super tim. Mi smo se borili, vratili. Želeo bih da se igra košarka i da igrači odluče talentom, sportskim potezima. Znam kad grešim, kad preteram...Moj posao je da radim na ivici. Ali ovo danas... Celu utakmicu me vređaju. Poštujem sve i protivničke navijače i protivnika, ali ovo nije poštovanje", kazao je trener crno-belih.

Trinkijeri je upitan kako komentariše to što su igrači posle njegovog isključenja igrali više motivisano i uveli utakmicu u neizvesnu završnicu.

"Možda je loš trener otišao u svlačionicu? Znate šta je emotivna reakcija? Ako znate, šta me pitate", rekao je Trinkijeri.

Jedno pitanje za trenera crno-belih je bilo i kako je bilo igrati u hali u kojoj je tokom meča bilo sparno i toplo.

"Nije radila ventilacija? Niko mi nije rekao, meni je baš bilo lepo, sveže...Jako je teško igračima da igraju. Ako se ja oznojim izgubiću 300 grama i biću srećan, ali igrači moraju da igraju", kazao je Trinkijeri.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво