Bogdanović za RTS: Napredovali smo u odnosu na prošlu godinu

Tim Sakramento Kingsa u američkoj NBA ligi verovatno ima najviše predstavnika Srbije ove sezone u svojim redovima. Uz Nemanju Bjelicu i Bogdana Bogdanovića, tu su i nekadašnji igrači Vlade Divac i Peđa Stojaković, koji su sada u upravi kluba. Pre nekoliko sati igrali su u Čikagu, gde su pobedili tamošnje Bulse. Posle susreta sa Bogdanom Bogdanovićem ekskluzivno za Jutarnji Program RTS-a razgovarao je Aleksandar Žigić.

Odličnu partiju pružio je Bogdan Bogdanović koji je sa 16 poena, šest skokova i tri završna dodavanja vodio Sakramento do trijumfa u Čikagu 108:89, a njegov saigrač Nemanja Bjelica učestvovao sa po šest pogodaka i uhvaćenih lopti.

"Dobro je kad se pobedi, tako sam naučio da igram. Mi smo na poslednjoj utakmici na ovom putovanju od osam dana i mogu da kažem da smo napredovali u odnosu na prošlu godinu, rekao je Bogdanović posle meča.

Tim iz Sakramenta igra sve bolje kako sezona odmiče a cilj je ulazak u toliko željeni plej-of.

"Male su razlike između boljih i lošijih ekipa, razlika je samo u poverenju između saigrača i timskoj igri jer kvalitet je neverovatan. Svi timovi mogu da pobede bilo koga u ligi. Što imaš bolji tim i timsku igru lakše je igrati, dodao je Bogdan.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво