Trinkijeri vodio Partizan do nove pobede, savladan Trento

Partizan – Trento 76:71. Crno-beli su zabeležili drugu pobedu u Evrokupu, posle velike borbe savladali su italijanski Trento. U sedmom kolu Partizan gostuje kod Zenita.

Crno-beli su se pobedom odlepili sa dna tabele, na kome ih je zamenio Trento. Partizan ima dve pobede, a italijani su do sada zabeležili samo jednu, upravo protiv našeg predstavnika u prvom kolu.

Partizan je do pobede predvodio Džok Lendejl sa 18 poena koji je zabeležio i šest skokova, njega je pratio Markus Pejdž sa 16, Rade Zagorac je dodao 12, a Vanja Marinković deset. U poraženoj ekipi Nikola Jovanović je zabeležio 20 poena uz šest skokova, a dvocifreni učinak imao je još Devin Marbl koji je postigao deset poena.

Partizan je odlično ušao u meč. Dominirali su u prvoj četvrtini koji su dobili sa ubedljivih 15 razilike. Gosti su serijom 8:0 otvorili drugu četvrtini i uspeli da očuvaju taj rezultat do odlaska na odmor - 36:32.

U trećem peridu vodila se neizvesna borba, ali je naša ekipa uspeda poveća na sedam razlike. U poslednjem periodu crno-beli su stigl do 15, razlike, ali je onda usledio pad u igri i protivnik je serijom od 10:0 useo da se približi na 64:59.

U finišu Partizan je uspeo da održi prednost i dođe do zaslužene pobede.

Partian naredne srede gostuje kod Zenita, dok Trento dočekuje Lion.

Tok meča:

21.55 - Kraj utakmice. Partizan - Trento 76:71.  Iako je početkom perioda Partizan imao 15 poena razlik, Trento je serijom od 10:0 uspeo da završnicu učini zanimljivom, ipak crno-beli su uspeli u finišu da osiguraju pobedu.

21.37 - Nastavljena je velika borba u dvorani "Aleksandar Nikolić", posle pet minuta igre u poslednjem periodu crno-beli vodi sa 66:59.

21.26 - Kraj treće četvrtine, Partizan vodi sa 56:49. Crno beli održavaju prednost i odbijaju nalete i pokušaje gostiju da izjednače.

21.13 - Ravnopravna igra u nastavku. Posle pet minuta igre u trećem periodu Partizan vodi sa 47:44.

20.47 - Kraj prvog poluvremena. Partizan - Trento 36:32. Gosti su nastavili sa odličnom igrom u drugom periodu i totalno se vratili u meč. Drugi period rešili su u svoju korist rezultatom 25:14.

20.29 - Trento je drugi period otvorio serijom od 8:0 za tri minuta igre...

20.19 - Kraj prve četvrtine. Partizan - Trento 22:7. Crno-beli nastavili u istom stilu, sve im polzi za rukom i uspeli su da svedu protivnika na jednocifren broj koševa u prvoj četvrtini.

20.09 - Posle pet minuta igre i sjajnog starta Partizan vodi sa 11:1.

20.00 - Počeo je meč između Partizana i Trenta.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво