Читај ми!

Čestitke predsednika Vučića i drugih zvaničnika košarkašima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i drugi srpski zvaničnici čestitali su košarkašima Srbije osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Istanbulu.

Košarkaši Srbije su u finalu izgubili od reprezentacije Slovenije sa 93:85.

"Hrabro ste se borili za Srbiju i dostojno predstavljali našu zastavu i grb. Hvala vam za radost koju ste nam priredili", napisao je Predsednik Vučić na zvaničnom Tviter nalogu.

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković je istakla da su naši košarkaši igrali srcem i doneli svima veliku radost.

"U ime Narodne skupštine i u svoje lično ime čestitam vam osvajanje srebrne medalje. Bez obzira na poraz u finalu pokazali ste izuzetan kvalitet i talenat, igrali ste srcem i doneli svima nama veliku radost. Ponosni smo na vas, vašu igru i predanost koju ste pokazali. Svaka čast", navodi se u čestitki Maje Gojković.

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, koja je naše košarkaše bodrila u finalu u Istanbulu istakla je u čestitki da je zadovoljstvo bilo gledati njihovu maestralnu igru.

"Vaša posvećenost timu i snažna vera u pobedu vas je dovela do vrhunskih rezultata. Ponosno sam posmatrala vašu igru sa tribina i navijala za vas od srca", poručila je Brnabić.

"Još jednom vam od srca čestitam, ne samo zbog medalje koju donosite, već i zbog dostojanstvene igre kojom ste predstavili svoju zemlju", navodi se u čestitki premijerke Brnabić, saopštila je vladina kancelarija za saradnju s medijima.

Čestitkama se pridružila i potpredsednica vlade Zorana Mihajlović poručivši našim košarkašima da su oni ponos Srbije.

"Uspehom koji ste postigli na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu pokazali ste kako se igra za svoju zemlju - nepokolebljivo, posvećeno i srcem!", navodi se u čestitki Mihajlovićeve.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić istakao je da su osvajanjem titule vicešampiona Evrope naši košarkaši još jednom pokazali da Srbija jeste zemlja košarke.

"Ovo je titula koja dokazuje kolika je vrednost timskog duha, predanosti, vere da su ciljevi dostižni i da ništa manje od medalje nikada nije opcija kada se igra za svoju zemlju! Čestitam našim sjajnim košarkašima, vrhunskom stručnom štabu i Košarkaškom savezu Srbije!", navodi se u čestitki Udovičića.

Košarkaši Srbije su u finalu izgubili od reprezentacije Slovenije sa 93:85.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво