Bogdanović: Ovo je izuzetan uspeh, veliko iskustvo

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović rekao je da je njegova ekipa ponosna na osvojenu srebrnu medalju i da je poraz u finalu veliko iskustvo.

"Ponosni smo na ovu medalju. Hvala navijačima koji su nas bodrili i bili uz nas tokom svih ovih utakmica i posebno u finalu. Ovo je izuzetan uspeh, veliko iskustvo uz sve probleme koje smo imali. Svi smo dali maksimum, ovo je to, a jednog dana ćemo doći u bolju poziciju za zlato", rekao je Bogdanović novinarima posle utakmice u Istanbulu.

Bogdanoviću, koji je izabran u idealnu postavu šampionata, teško je pao poraz u finalu.

"Teško mi je palo, ne zato što sam promašio to, nego što sam izgubio snagu. Nema veze... Teško je, ali... Teško je pričati posle poraza, iako je srebro uspeh", rekao je Bogdanović kroz suze.

On je istakao da su slovenački košarkaši imali "izvanredan turnir" i čestitao im je na osvojenoj zlatnoj medalji.

Njegov saigrač Marko Gudurić rekao je da je ostvaren veliki uspeh uprkos porazu u finalu.

"Malo nas je očekivalo ovaj rezultat. Držali smo se zajedno od prvog dana. Ostaje žal zbog ove utakmice, ali šta je – tu je. Jedan tim je morao da izgubi. Nadam se da smo obradovali naš narod. Svi treba da se ponosimo ovom medaljom, ja sam izuzetno ponosan", rekao je Gudurić.

Vasilije Micić je rekao da ne želi da komentariše suđenje u finalu.

"To nije na meni da komentarišem. Pokazali smo karakter, imali smo i vođstvo, ali, nažalost, nismo uspeli da preokrenemo u našu korist", rekao je Micić.

Srpskim košarkašima će u ponedeljak u 19.00 biti upriličen svečani doček u Beogradu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво