CSKA ubedljiv protiv Efesa

Košarkaški prvak Evrope, moskovski CSKA ostao je neporažen i posle četvrtog kola Evrolige, pošto je u Moskvi pobedio Efes Pilsen 90:68.

CSKA je sada sigurno prvi u Grupi D, sa skorom 4:0, dok Efes Pilsen ima odnos 2:2. Partizan bi mogao da ostane sigurno drugi ako pobedi Panionios.

CSKA je igrao bez povređenog plejmejkera i jednog od najvažnijih igrača Džej-Ar Holdena, ali je i bez njega sigurno savladao tursku ekipu. Najefikasniji bio je Ramunas Šiškauskas sa 19 poena, a sledili su ga Terens Moris sa 17 i Trejdžan Lengdon sa 15.

Jedini raspoložen igrač u Efesu bio je Čarls Smit sa 22 poena. Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Vujanić igrao je 15 minuta i postigao je dva poena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво