Читај ми!

Milojević: Agresivnom odbranom na Zadrane

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da bi njegova ekipa pobedom u predstojećoj utakmici protiv Zadra napravila veliki korak ka plasmanu u plej-of Jadranske lige. Meč je na programu u petak od 17.00 časova.

"Zadar je dolaskom (Ante) Delaša dodatno podigao kvalitet ekipe i uz Krku trenutno predstavlja najozbiljnijeg konkurenta za plej-of. Pobedom u ovom meču napravili bismo ključni korak u odnosu na njih na putu ka cilju. Potrebno je da ih agresivnom odbranom nateramo da igraju našu igru i tako dođemo do pobede", rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaši Mega Leksa će sutra od 17 časova na svom terenu u Sremskoj Mitrovici igrati protiv Zadra, utakmicu 18. kola Jadranske lige. Posle 17 kola Mega ima 11 pobeda i šest poraza i zauzima četvrto mesto na tabeli, a Zadar je deveti skorom od sedam pobeda i 10 poraza.
Utakmicu sa Zadrom zbog povrede će propustiti Nikola Janković.

Mega je u prošlom kolu pobedila MZT sa 77:76, "trojkom" Danila Nikolića dve sekunde pre kraja utakmice.

"Teška utakmica je iza nas. Trijumfovali smo košem u poslednjim sekundama i to je divan osećaj, a ujedno i nagrada za naš odnos prema igri tokom cele sezone", rekao je trener Mege.
Košarkaš Mega Leksa Radovan Đoković rekao je da nešto lošija forma Zadra neće zavarati njegovu ekipu.

"Očekuje nas teška utakmica. Dolazi nam Zadar koji je u nešto lošijoj seriji rezultata i pokušaće da pobedi kako bi prekinuo negativan niz. Njihova lošija forma nas neće zavarati, reč je o dobroj ekipi sa dobrim pojedincima i trenerom. Trudićemo se da agresivnom igrom u odbrani uspostavimo ritam koji nama odgovara. Pokazali smo da imamo veliku želju, talenat i kvalitet, želimo da započnemo godinu pobedom koja bi nas približila plasmanu u plej-of", rekao je Đoković.

Mega i Zadar su u Jadranskoj ligi do sada igrali pet puta, a srpski tim pobedio je u četiri duela. U prvom delu sezone Mega je u Zadru pobedila sa 76:81.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво