Читај ми!

Đilas: Srpski klubovi treba da napuste ABA ligu!

Košarkaški savez Srbije i srpski klubovi koji bi trebalo da igraju u regionu, u sredu će ozvaničiti stav prema ABA ligi. Predsednik KSS Dragan Đilas najavio da će srpski klubovi napustiti takmičenje.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas najavio je za sredu (13 časova) sastanak sa klubovima, posle kojeg bi trebalo da se ozvaniči stav prema regionalnom takmičenju u sadašnjem formatu.

"Čeka nas u sredu sastanak sa našim klubovima. Očekujem da ćemo učiniti sve što je neophodno da reprezentacije ne trpe, a to znači da naši klubovi moraju da se izjasne da više neće igrati ovakvu ABA ligu", rekao je Dragan Đilas.

"FIBA nema ništa protiv da ABA liga postoji, ali ne ovakva, koju drže privatna lica, već da bude u vlasništvu 12 klubova samo sa teritorije SFRJ. Takvu ligu bi i Evroliga prihvatila kao naslednika ABA lige. Razgovaraću i sa Vujoševićem, Danilovićem, Čovićem i svima koji su deo srpske košarke", dodao je Đilas.

Izvršni odbor FIBA zaseda 18. juna, posle čega bi mnoge stvari u vezi sa regionalnim takmičenjem sledeće sezone trebalo da budu poznate.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво