Читај ми!

Ivković najbolji u Evropi

Ono što je bilo poznato, sada je i ozvaničeno: Dušan Ivković proglašen je za najboljeg trenera Evrolige u minuloj sezoni. Srpski stručnjak je sa Olimpijakosom na veličanstven način postao šampion Evrope, a srpski stručnjak dobio je nagradu „Aleksandar Gomeljski" namenjenu najboljem treneru elitnog takmičenja.

Prošle godine Željko Obradović, ove godine Dušan Ivković. Tradicija se nastavlja – srpski trener ponovo je proglašen za najboljeg stručnjaka Evrolige.

Ivković je sa Olimpijakosom na veličanstven način trijumfovao na fajnal foru Evrolige u Istanbulu, zbog čega je srpskom stručnjaku pripala nagrada „Aleksandar Gomeljski" namenjena najboljem treneru elitnog takmičenja.

Sad već bivši trener Olimpijakosa, i selektor Srbije, nagradu će primiti 6. jula u Barseloni, na održavanju žreba za narednu sezonu Evrolige.

Prošle godine to priznanje pripalo je Željku Obradoviću dok je 2009. godine nagradu dobio Duško Vujošević koji je tada trenirao Partizan.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво