Читај ми!

Pižon nije selektor

Vladimir Petrović nije više selektor fudbalske reprezentacije Srbije, pošto je posle razgovara sa čelnicima FSS-a na čelu sa predsednikom Tomislavom Karadžićem postignut dogovor o sporazumnom raskidu ugovora.

Sastanak je protekao u izuzetno prijateljskoj atmosferi, punoj poslovnog razumevanja, a obe strane složile su se da zbog neispunjenih postavljenih takmičarskih ciljeva dalja saradnja nije moguća.

Srbija je takmičenje u Grupi C kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2012. godine završila na trećem mestu i nije se plasirala u baraž.

Vladimir Petrović imao je ugovor do kraja godine, a današnjim epilogom sastanka završetak saradnje je ozvaničen.

Po završetku razgovora, jedan od najboljih fudbalera naše zemlje u istoriji i dosadašnji selektor Srbije izjavio je da mu je bila čast da u proteklom periodu predvodi nacionalnu selekciju.

"Imao sam čast i zadovoljstvo da u prethodnom periodu sarađujem na najbolji mogući način sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije i da sa klupe predvodim najjači nacionalni tim", rekao je Petrović.

On je naglasio da je "na nesreću svih nas, rezultat izostao".

"Nismo se plasirali na naredni kontinentalni šampionat. Kao odgovorni ljudi, svesni svih zadataka u poslu kojim se bavimo, razmotrili smo novonastalu situaciju i dogovorili se da je sporazumni raskid ugovora najbolje rešenje", rekao je Petrović i poželeo svima u Savezu i u reprezentaciji sreću i uspeh u narednom periodu.

Број коментара 117

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво