Читај ми!

Juventus se hvata za slamku, planira otpuštanje petorice igrača

Juventus planira da otpusti pet igrača i time smanji troškove usled krize u koju je upao klub iz Torina. Ono što može da brine igrače "stare dame" su najave da bi klub mogao da napusti i Dušan Vlahović ali i da bi torinski crno-beli mogli biti dodatno kažnjeni sa 20 bodova.

Italijanski sportski sud kaznio je krajem januara Juventus oduzimanjem 15 bodova u Seriji A zbog finansijskih prevara prilikom transfera igrača.

Nekoliko bivših čelnika Juventusa je suspendovano, uključujući bivšeg predsednika Juventusa Andreu Anjelija, na period od dve godine.

Italijanski mediji prenose da će disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italije (FIGC) tražiti oduzimanje dodatnih 20 bodova Juventusu zbog finansijskih malverzacija, što bi izvesno značilo i novu selidbu u Seriju B. 

Zbog nastale situacije "stara dama" želi da smanji troškove na minimum i uštedi 70 miliona evra.

Plan je da klub napuste Anhel Di Marija, Aleks Sandro, Adrijen Rabio, Leandro Paredes i Huan Kuadrado, prenosi "La Gazeta delo Sport".

Ono što dodatno može da zabrine navijače Juventusa su pisanja španskih medija koji ističu da je Barselona zainteresovana za Dušana Vlahovića i Lokatelija. 

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво