Читај ми!

Petrić: Nisam slep, nekada se pomagalo Partizanu, sada Zvezdi

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić sumirao je na konferenciji za medije jesenji deo sezone posle kojeg crno-beli imaju 10 bodova manje od lidera Crvene zvezde, eliminisani su u Kupu Srbije, ali su izborili evropsko proleće u Ligi konferencija.

Gordan Petrić kaže da su crno-beli mogli više u prvenstvu.

"Nezadovoljan sam jer smo izgubili sedam bodova, pre svega dva protiv Zvezde, dva protiv Javora i tri protiv Spartaka. Sa druge strane u Evropi smo ostvarili cilj", izjavio je Petrić.

Ponovio je da smatra da su najveći problem srpskog fudbala Partizan i Zvezda.

"U ovom trenutku Zvezda očigledno ima neku pomoć. Kao bivši igrač sam osetio da se navlačilo za Zvezdu. Kada sudija podigne tablu i produži meč koliko je učinio, to se vidi da se pomaže Zvezdi. I u Nišu, Kragujevcu, Novom Pazaru, sada u Surdulici ste svi videli. Nekada se pomagalo Partizanu, sada se pomaže Zvezdi. Nisam slep da to ne vidim. Ima i do nas, mogli smo bolje da igramo protiv Javora i Spartaka i da to dobijemo, ali postoji ta druga strana koja je nesporna, a tiče se o sudijskoj naklonosti na strani Zvezde", izjavio je Petrić.

Iskoristio je priliku i da poželi sve najbolje fudbalerima Srbije u Kataru.

"Nadam se da će sve biti u redu i da će nam ulepšati narednih mesec dana. Stvorila se dobra atmosfera oko reprezentacije, tu pre svega mislim na stručni štab. Znam da će Srbija igrati lepršavo i ofanzivno", rekao je Petrić.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво