Читај ми!

Milojević: Pokazali smo da smo najbolji

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da je njegov tim zasluženo stigao do pobede nad ekipom Čukaričkog.

"Crveno-beli" su slavili u gostima protiv Čukaričkog rezultatom 2:0 u zaostalom meču sedmog kola Superlige Srbije.

"Veoma dobar meč, taktički smo bili sjajni i kreirali mnogo prilika u prvom poluvremenu. Postigli smo lep gol, bili u prilici da u nekoliko navrata povećamo prednost, a ono što mene raduje je odnos posle pogotka. Imao je Čukarički nekoliko minuta u drugom poluvremenu u kojima su ''nadošli'', ali sve ostalo smo mi kontrolisali i zasluženo pobedili", rekao je Milojević, preneo je zvanični sajt kluba.

Crvena zvezda će u poslednjem kolu ovog dela sezone u nedelju gostovati Radniku u Surdulici u 19. kolu nacionalnog prvenstva.

"Ovo je trijumf kolektiva i pobeda za igrače, jer smo i pored mnogo kadrovskih problema, pokazali da imamo najbolju ekipu sa najboljim fudbalerima. Sve je bilo lakše uz ovakvu podršku, osećali smo se kao kod kuće. Odlična atmosfera i uslovi za igru, tako da, mnogo lepih stvari večeras", dodao je Milojević.

Crvena zvezda je prva na tabeli Superlige Srbije sa 10 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan.

"Nama je motiv da pobedimo na svakom meču, a ne možemo da kontrolišemo šta rivali rade. I pre utakmice dok nismo znali, kao i posle kad smo čuli rezultat sa meča večitog rivala, imali smo jasan cilj da pobedimo. Ne kalkulišemo. Treba nam i protiv Radnika maksimalna ozbiljnost, pogotovo jer smo se tamo ''okliznuli'' prošle godine, tako da ih ne treba potcenjivati. Situacija na tabeli je takva da su na začelju, ali će u nedelju biti domaćini i sigurno će, kao i svi, imati veliki motiv da se dokažu protiv Zvezde", zaključio je Milojević.

уторак, 16. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво