Читај ми!

Pešić za RTS: Očekuje nas teško gostovanje protiv Monaka

Strelac pobedonosnog gola za Crvenu zvezdu u utakmici protiv Trabzona, Aleksandar Pešić je istakao da su crveno-beli u nekim delovima meča igrali jako dobro, a u pojedinim nesigurno.

Napadač Zvezde je nakon pobede nad turskim Trabzonsporom rekao da je utakmica bila jako teška, ali da su njegovi saigrači i on imali pritisak zbog činjenica da moraju da pobede u utakmici kako bi ostali u igri.

"Jeste bilo teško, mislim da smo u nekim periodima baš dobro igrali, a u nekim moramo sigurnije da igramo. Nije lako, znamo da moramo da pobedimo da bismo ostali u igri, ali dobro, na kraju smo dali drugi gol. Zahvalio bih se ekipi na stvarno dobro kreiranoj akciji, ja sam bio tu da krunišem", rekao je Pešić. 

Zvezda u poslednjom kolu Grupe H gostuje ekipi Monaka. Pešić se osvrnuo na narednu utakmicu koja će se odigrati za sedam dana. 

"Bitno nam je prvenstvo, ovu utakmicu moramo što pre da zaboravimo kako bismo se koncetrisali za nedelju i naravno utakmicu protiv Monaka dobro pripremiti. Znamo da idemo na teško gostovanje, dobroj ekipi sa dobrim pojedincima, zaključio je Pešić.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво