Читај ми!

Milojević pred Mladost: Nastavićemo da podižemo nivo igre

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević uoči utakmice protiv ekipe Mladost GAT istakao da je srećan što ima sve igrače na raspolaganju i da očekuje da će pružiti svoj maksimalni učinal kako bi nastavili uspešnu seriju.

Fudbaleri Crvene zvezda u nedelju od 17 sati gosti su Novosađana u 13. kolu Superlige gostuje, Milojević je istakao odličnu motivisamost tima.

"Posebna motivacija neće biti potrebna, očekujem da rival pokuša da uradi sve što može da nas pobedi, ali sve zavisi od nas samih.", istakao je Milojević.

Srateg crveno-belih je ukratko analizirao taktiku, igru kao i stručni štab suparnik konstatujući da će uprkos svemu njegov tim biti koncentrisan na nastavak i usavršavanje svije dosadašnje igre.

"Ako podižemo nivo igre i koristimo šanse u pravom trenutku mislim da će biti lakše. Poštujemo protivnika u pripremi utakmice. Imaju dva dobra špica, sličnog profila, Katanić, Vidakov i Arsić koji je uvek neugodan na prekidu. Mislim da su kao tim čvrsti, da su porasli, privikavaju se na nivo koji im je potreban... Promenili su trenera, što može da bude malo "neprijatno" kada igrate prvi put, ne znamo tačno kako će igrati. Imamo indicije kako su  igrali kada je bio sa ekipom. To je nešto na šta se fokusiramo kod njih, ali 95 posto se fokusiramo na to da stvari radimo bolje.", izjavio je Milojević za klupski sajt.

Istajao je da su na dobrom putu, i dodao da se to nekada nemože odmah uočiti.

"Nekada idemo dva koraka napred, nekad nazad, ali mislim da postoji dosta prostora za napredak", poručio je Milojević.

Posebno je istakao povoljnost što na raspolaganju ima sve igrače, kao i priliku da uigrava i nove snage.

"Veoma sam srećan, jer imamo sve igrače na raspolaganju - svi su spremni. Gledamo da razigramo što više igrača. Zavisi od protivnika, kao i od toga koja je sledeća utakmica. Što pre budemo mogli da im damo šansu - daćemo."

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво