Piksi za RTS: Cilj je bilo prvo mesto, to smo i ostvarili

Selektor Dragan Stojković rekao je posle pobede nad Norveškom da je ekipa dobrom igrom ostvarila cilj. Piksi je apostrofirao da nije važno samo pobediti, već i na koji način se stigne do trijumfa.

Reprezentacija Srbije je na gostovanju savladala Norvešku sa 2:0. Selektor Stojković istakao je da je večeras bila jedna brilijantna igra naše selekcije. 

 

Čestitke na ovoj fenomenalnoj pobedi na gostujućem terenu. Sad ste se prosto ispraktikovali za to. Jedno iznenađenje u startnih 11, ali vi stalno gajite isti sistem igre. Vi stalno hoćete da igrate napadački. Čestitke na tome. 

"Hvala na svemu. Ali mislimda čestitke idu na račun igrača. Oni su ti koji proizvodi igru. Oni su ti koji se žrtvuju na terenu, koji trče, koji se bore koji su potpuno solidarni jedni sa drugima. Meni je drago da naše fudbalske ideje daju rezultate."

"Nije važno samo pobediti. Meni je uvek važno i kako pobeđujemo. Mislim da je danas bila jedna brilijantna igra sa naše strane. Potpuno jedna zaslužena pobeda na kraju. Tako da sve čestitke igračima na rezultatima u Ligi nacija. I na kraju završili smo kao prvi, a to nam je i bio cilj, ako se sećate na početku ove Lige nacija to smo i postavili kao cilj. Zasluženo", rekao je selektor Stojković.

 

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво