Читај ми!

Norveška – Srbija u Oslu, tri nagrade za pobednika (20.45, RTS 1)

Fudbalske reprezentacije Norveške i Srbije večeras će od 20.45 (RTS 1) u Oslu, u direktnom duelu odlučiti ko će biti pobednik grupe i izboriti plasman u A diviziju Lige nacija.

"Orlovima" je za prvo mesto u grupi četiri B divizije Lige nacija i ulazak u društvo najkvalitetnijih evropskih selekcija potrebna pobeda, dok Norvežanima odgovara i narešeno, budući da su pobedili u prvoj utakmici u Beogradu (1:0).

Srbija bi se pobedom plasirala u A diviziju Lige nacija, ali bi sebi obezbedila i sigurno mesto u baražu u predstojećim kvalifikacijama za Evropski šampionat 2024. godine u Nemačkoj.

Trijumf bi doneo i drugi šešir na žrebu za kvalifikacije za kontinentalno takmičenje.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je na konferenciji za novinare da je jedan od ključnih faktora dobre igre Norvežana napadač Erling Haland i da na obuzdavanje njegove igre treba obratiti posebnu pažnju.

Ekipa je došla bez Sergeja Milinkovića Savića, pošto mu je iz Lacija naloženo da se vrati, budući da ne može da nastupi u utakmici sa Norveškom zbog parnih žutih kartona.

Početak utakmice zakazan je za 20.45 uz direktan prenos na RTS 1, dok tok meča možete pratiti na Internet portalu RTS-a.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво