Читај ми!

Alegri nije zabrinut: Moramo da ćutimo i radimo

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri tvrdi da njegova pozicija nije ugrožena posle novog poraza torinskog kluba u Ligi šampiona, prenose italijanski mediji.

Juventus je sinoć na svom terenu poražen od Benfike 2:1 u meču drugog kola grupe H Lige šampiona. Torinski klub je u prvom kolu izgubio istim rezultatom od Pari Sen Žermena, a u narednom kolu igraće na svom terenu sa Makabijem iz Haife.

"Stara dama" je trenutno osma na tabeli Serije A sa 10 bodova, a pojedini italijanski mediji tvrde da bi Alegri mogao da dobije otkaz.

"Moja pozicija je ugrožena? Ne, nije, teški trenuci su deo igre. Jedino što moramo da uradimo jeste da ćutimo i da radimo", rekao je Alegri.

On je istakao da već misli na naredni meč Lige šampiona.

"Ponavljam, moramo da ćutimo, radimo i razmišljamo o narednom mecu LŠ. Ovakve stvari se dešavaju i dešavaće se opet, a mi moramo da se nosimo sa njima sa velikom odgovornošću. U nedelju imamo tešku utakmicu, pa ćemo nakon nje ponovo razmišljati o LŠ. Ništa nije izgubljeno", smatra Alegri.

Trener Juventusa je naveo da nema šta da zameri igračima.

"Normalno je da su očekivanja velika, ali činjenica je da nam nedostaje dosta važnih igrača. Teško uspevamo da odmorimo igrače koji već imaju mnogo utakmica u nogama. Sada se u LŠ situacija zakomplikovala, ali moramo da radimo mirno i odgovorno", zaključio je Alegri.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво