Читај ми!

Srbija možda ima brigu manje na Mondijalu, selektor Brazila izostavio jednog od najboljih napadača

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Adenor Leonardo Baki, poznatiji kao Tite, saopštio je spisak fudbalera na koje računa za predstojeće prijateljske mečeve protiv Gane 23. septembra u Avru i Tunisa 27. septembra u Parizu, objavila je Fudbalska konfederacija Brazila.

Iznenađenje je da na spisku nema Gabrijela Žezusa koji igra odlično u Arsenalu, ali je poziv dobio štoper Juventusa Glejson Bremer, kojeg su Italijani pokušavali da nagovore da igra za njihovu selekciju.

To bi značilo da Žezusa neće biti ni na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru, iako je jedan od najboljih brazilskih napadača u ovom trenutku.

Spisak fudbalera Brazila za mečeve protiv Gane i Tunisa:

Golmani: Alison (Liverpul), Ederson (Mančester šiti) i Veverton (Palmeiras).

Odbrana: Tijago Silva (Čelsi), Bremer (Juventus), Eder Militao (Real Madrid), Markinjos (PSŽ), Rodžer Ibanjez (Roma), Danilo (Juventus), Aleks Sandro (Juventus) i Aleks Teljes (Sevilja).

Sredina terena: Kazemiro (Mančester junajted), Everton Ribeiro (Flamengo), Fabinjo (Liverpul), Fred (Mančester junajted), Lukas Paketa (Vest Hem) i Bruno Gimaraeš (Njukasl), napad: Nejmar (PSŽ), Vinisijus Žunior (Real Madrid), Rafinja (Barselona), Roberto Firmino (Liverpul), Pedro (Flamengo), Mateus Kunja (Atletiko Madrid), Antoni (Ajaks), Rodrigo (Real Madrid) i Rišarlison (Totenhem).

Brazil će biti prvi rival reprezentacije Srbije na Mondijalu u Kataru, a meč G grupe na programu je 24. novembra.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво