Читај ми!

Milojević: Poštujemo Monako, ovde su padali i veći klubovi

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da crveno-bele očekuje kvalitetna utakmica protiv Monaka u prvom kolu grupe H Lige Evropa. Od tima očekuje da bude maksimalno koncentrisan jer je protivnik vrlo neobičan i spreman.

Crveno-beli u četvrtak od 21 čas (RTS2) dočekuju Monako na Stadionu „Rajko Mitić", a strateg Zvezde je istakao da ih očekuje vrlo neobičan duel i da njegov tim mora biti vrlo koncentrisan.

"Moćni su i dominantni fizički, a to su pokazali i protiv Pari Sen Žermena. Međutim, oni nisu vanzemaljci. Monako ima problema protiv ekipa gde su dominantni. Uz disciplinu i našu igru možemo da napravimo rezultat. Poštujemo Monako, ali ne pobeđuje uvek bolji na papiru. Ovde su padali veći klubovi od Monaka, ali nam je potreban potpuni fokus", rekao je Milojević na konferenciji za novinare, prenosi "Jutjub kanal" Crvene zvezde.

Šampion Srbije je poslednja dva meča u Superligi Srbije protiv Partizana i TSC-a odigrao nerešeno 1:1, a Milojević je prokomentarisao i igru tima u nacionalnom prvenstvu.

"Nisam zadovoljan kada ne dobijemo utakmicu, ali igra nije bila slaba. Imali smo 27 udaraca protiv TSC-a. Ne opravdavam sebe, ali otkad je 1:1 sa Partizanom neuspeh? Naš najveći rival se opredelio za defanzivnu orijentaciju na svom terenu. Pobede nas guraju dalje, svesni smo toga, ali ne treba da nam bude presing. Razmišljamo samo o Monaku, arhivirali smo TSC", dodao je trener Crvene zvezde.

U isto vreme dok se bude igrala utakmica u Beogradu, u Budimpešti će igrati Ferencvaroš i Trabzon, druga dva učesnika grupe H.

Interesantno je da će ovo biti prvi duel Crvene zvezde i Monaka iako oba kluba imaju za sobom bogatu istoriju. 

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво