Читај ми!

Milojević: Poštovanje Partizanu, ali spremni smo za "fajt"

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević istakao je da tim očekuje težak meč koji će se igrati sa puno žara i intenziteta, ali i istakao očekivanje da njegov tim ostvari dobar rezultat na 168. večitom derbiju protiv Partizana. Večiti derbi, u okviru devetog kola Superlige, igra se u sredu od 20 sati na stadionu u Humskoj.

Trener Milojević je na konfernciji uoči meča istakao da nema potrebe naglašavati koliko je derbi značajan za oba tima.

"Nema potrebe naglašavati važnost i veličinu derbija, poslastica srpskog fudbala, očekujem utakmicu sa puno intenziteta i verujem da možemo da ostvarimo dobar rezultat, rekao je trener Milojević.

Trener crveno-belih je istakao da dobro poznaje taktiku suparnika koji ima veliki kvalitet.
"Poznajem filozofiju igre kolege Petrića, Partizan ima kvalitet, imaju naše poštovanje, ali kad krene utakmica pokazaćeno da smo mi ti koji hoćemo da kontrolišemo utakmicu, igramo za gol i na kraju imamo dobar rezultat, izjavio je Milojević na konferenciji za medije.

Crveno-beli nisu slavili u Humskoj od 2016. godine, a Milojević ističe da ta statistika svakako ne prija, ali da je najvažniji cilj biti prvi u maju.

"U drugoj ulozi sam bio prisutan, nije lako igrati tamo, osećaju se dobro u svojoj kuć, bitno je da zatvorimo njihove kvalitete. Dobri su u tranziciji, prekidu, ali ako mi uđemo u "fajt" kako treba mislim da možemo da nadvladamo", kazao je Milojević.

Presudna je borba za drugu loptu, očekujem meč sa puno žara i intenziteta i očekujem da moji igrači ostanu mirni, naveo je Zvezdin trener i dodao da nije madžioničar, da je odavno shvatio da js tim najzaslužniji za pobedu, da je trener kriv za poraz, a da od navijača traži samo podršku.

Milojević je istakao da mu se protiv Javora dopalo jedinstvo tima u drugom poluvremenu i dodao da su svi igrači na raspolaganju, uključujući Ohija i poslednje pojačanje Kalifu Kulibalija.

"Imamo kvaliteta da ih napadnemo i sa dvojicom napadača i sa jednim. Postoji dobra mogućnost za varijacije, svako ko bude igrao uklopiće se, najmanje je bitno ko će igrati, nego kako će igrati cela ekipa", poručio je Milojević i prokomentarisao fizičku spremu tima, posebno posle "šoka protiv Makabija".

"Mislim da smo fizički spremni, da se dobro radilo kod prethodnog stručnog štaba, ali ja sam takav čovek da mislim da može uvek bolje", zaključio je Milojević.

Večiti derbi, u okviru devetog kola Superlige, igra se u sredu od 20 sati na stadionu Partizana.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво