Читај ми!

Vilijan: Idem iz Korintijansa zbog pretnji mojoj porodici

Bivši fudbalski reprezentativac Brazila Vilijan saopštio je da napušta Korintijans zbog konstantnih pretnji koje su on i njegova porodica dobijali od navijača tima iz Sao Paula.

Vilijan se i zvanično rastao sa klubom objavivši poruku na društvenim mrežama uz obrazloženje zašto je doneo takvu odluku. 

"Danas se opraštam od Korintijansa. Želim da se zahvalim klubu koji mi je dao šansu da ponovo obučem ovaj dres i svim navijačima koji su me uglavnom podržavali. Međutim, posle konstantnih pretnji koje smo dobijali moja porodica i ja, odlučio sam da raskinem ugovor i smatram da je tako bolje i za mene i za klub. Želim klubu sreću i neka ga bog čuva", napisao je Vilijan na Tviteru.

Brazilski ofanzivni vezista vratio se prošlog leta u Korintijans u kom je ponikao i iz koga je 2007. otišao i započeo evropsku odiseju u Šahtjoru iz Donjecka.

Vilijan je nastupao i za Anži, Čelsi i Arsenal, a za reprezentaciju Brazila odigrao je 70 utakmica i postigao devet golova.

Kako su pisali engleski mediji, Vilijan je blizu prelaska u londonski Fulam za koji nastupa srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво