Читај ми!

Pojačanja bi mogla da napuste Barsu bez odigrane zvanične utakmice

Ovoletošnja pojačanja Barselone Andreas Kristensen i Frank Kesi mogli bi da napuste katalonski fudbalski klub bez obeštećenja i odigrane zvanične utakmice za "blaugranu", preneo je I-Es-Pi-En.

To im omogućava klauzula u ugovoru koja kaže da mogu bez naknade da odu iz Barselone ako ne budu registrovani pre prve utakmice u sezoni, što je meč protiv Rajo Valjekana u prvom kolu šampionata Španije u subotu, 13. avgusta (21.00).

Kristensen je došao na Kamp Nou kao slobodan igrač iz Čelsija, a Kesi na isti način iz Milana, ali nijedan nije registrovan za mečeve španskog šampionata jer Barselona nije ispunila finansijski fer-plej i nalazi se u ogromnim finansijskim problemima.

Zbog toga će Katalonci morati da razgovaraju sa agentima Danca i fudbalera iz Obale Slonovače, ali i da zamole "starosedeoce" poput Đerarda Pikea, Serhija Busketsa ili Đordija Albe da ponovo pristanu na smanjenje plate kako bi se obezbedila sredstva koja bi omogućila registraciju novih pojačanja.

La liga nije verifikovala ni ugovore Roberta Levandovskog, Rafinje i Žila Kundea, koji su takođe ovog leta stigli u Barselonu, kao ni nove ugovore koji su potpisali Usman Dembele i Serđi Roberto.

Kristensen i Kesi razlikuju se u odnosu na pomenute igrače jer su u Kataloniju stigli kao slobodni igrači i moći će do kraja prelaznog roka da pronađu nove klubove ukoliko to budu želeli.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво