Читај ми!

Partizan čuva bisera, Baždar u Humskoj do 2026. godine

Supertalentovani fudbaler Partizana Samed Baždar (18) produžio je ugovor sa crno-belima do 2026. godine, saopštio je klub iz Humske.

Mladi fudbaler odigrao je ove sezone četiri utakmice za Partizan, ali je na terenu proveo ukupno 72 minuta. Baždar se jednom upisao u strelce i to u prvom kolu Superlige i trijumfu nad Javorom u Ivanjici (4:0).

"Drago mi je da sam produžio ugovor do 2026. godine sa mojim voljenim klubom. Svakim danom sam sve bliži ostvarenju svojih želja i ciljeva, ali uz ono što je najvažnije, a to su trud, rad i disciplina. Nema velikih igrača bez discipline i čelične volje i to je moj put. Trudiću se da svakim danom budem što bolji i iskoristim pravo vreme za najbolje rezultate", izjavio je Baždar za Tanjug.

Za napadača koji je ponikao u omladinskoj školi Partizana nedavno su interesovanje pokazali Real Madrid, Atletiko Madrid i Juventus, a o tome je pisala španska Marka nazivajući ga novim biserom Balkana.

Prošle godine britanski Gardijan objavio je listu od 60 najtalentovanijih fudbalera na svetu, a na njoj se našao i Samed Baždar.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво