Читај ми!

Klop šamarom čestitao Mitroviću na sjajnoj partiji

Menadžer Liverpula Jirgen Klop čestitao je na čudan način srpskom reprezentativcu Aleksandru Mitroviću na sjajnoj partiji u remiju Fulama i kluba sa "Enfilda" (2:2) u prvom kolu Premijer lige.

Mitrović je bio dvostruki strelac za londonski tim, a kako se moglo videti na snimcima koje su objavili engleski mediji, Klop je po završetku meča prišao Srbinu, pružio mu ruku, a potom ga blago ošamario po levom obrazu.

Međutim, nije Nemac želeo bilo kakav incident, već je to bio znak odobravanja za odličnu partiju kojom je Srbin zaslužio zvanje najboljeg igrača utakmice na "Krejven kotidžu".

Poslednji fudbaler koji je pre Aleksandra Mitrovića dao dva gola Liverpulu bio je vezista Mančester sitija Ilkaj Gundogan, koji je u tome uspeo 2021. godine.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije na utakmici protiv Liverpula postigao je dva gola, iznudio penal, imao dva uspešna driblinga, dobio sedam od devet duela na zemlji, kao i 11 od 14 vazdušnih duela i napravio četiri faula.

Silva: Mitrović radi mnogo više od samog davanja golova

Menadžer Fulama Marko Silva izjavio je da Mitrović donosi njegovom timu mnogo više od samog postizanja golova.

"Za mene nije važno šta ljudi pričaju o Mitroviću. Ja sam ovde da izvučem najbolje od svojih igrača, to je moj posao. Ponoviću nešto što sam rekao 20 puta prethodne sezone, on radi mnogo više od postizanja golova. Radi mnogo za tim i čini to na fantastičan način. Tera rivale da budu stalno pod pritiskom", izjavio je Silva.

Trener Liverpula Jirgen Klop kritikovao je igru svog tima i požalio se na suv teren.

"Osvojili smo bod u utakmici koju smo odigrali veoma loše, tako da je sada pitanje kako nam se to dogodilo. Naš pristup u početku nije bio kako treba, a onda smo želeli da uzvratimo, ali više nije bilo lako, teren je bio suv...Rezultat je dobar, mislim da nismo zaslužili više od ovoga. Mogli smo i da pobedimo na kraju, ali bilo bi previše", naveo je Klop.

"Mitrović je prava životinja"

Kapiten Fulama na utakmici prvog kola Premijer lige protiv fudbalera Liverpula, Amerikanac Tim Rim, izjavio je da je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović "prava životinja" i da će londonski klub biti dobro sve dok Srbin postiže golove.

"Kada mu je dan, on je prava životinja i pokazao je to ponovo danas. Dokle god Mitrović postiže golove, mi ćemo biti na dobrom mestu", istakao je štoper Fulama.

Amerikanac je istakao da Fulam više neće biti takozvani "jo-jo klub" koji godinama unazad ispada iz Premijer lige i vraća se u nju.

"To je na medijima da diskutuju. Mi znamo gde želimo da budemo, mi znamo gde su nam srca, mi znamo gde su nam umovi i na kraju, znamo šta treba da uradimo da bismo bili ovde", zaključio je Rim i dodao da je bod protiv prošlogodišnjeg finaliste Lige šampiona ogroman podstrek za tim Fulama.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво