Читај ми!

Crvenoj zvezdi sudi Škot Kolum, Partizanu Španac Martinez

Evropska fudbalska unija delegirala je arbitre za mečeve srpskih klubova u evrokupovima. Zvezdu će suditi Škot Kolum, dok će u Humskoj pravdu deliti Španac Martinez.

Fudbaleri Crvene zvezde praktično su eliminisali Pjunik trijumfom od 5:0 u Beogradu, pa će revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Jermeniji (9. avgust, 19.00RTS1) za njih biti formalnost, a na centru će biti škotski arbitar Vili Kolum.

Na revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i AEK Larnake glavni arbitar biće iskusni Španac Hoze Marija Sančez Martinez. Meč u Humskoj na programu je 11. avgusta u 21.00 RTS1. Prvi meč AEK je dobio rezultatom 2:1.

Fudbaleri Čukaričkog gostovaće Tventeu u četvrtak (19.00) u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a sudija na meču u Enshedeu biće Kristo Tover iz Estonije. U prvom duelu ove dve ekipe Tvente je slavio pobedu rezultatom 3:1.

Najbolji srpski arbitar Srđan Jovanović sudiće duel Mitjiland - Benfika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok je Novaku Simoviću dodeljen meč između Slajga i Vikinga u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво