Читај ми!

Stolica posle poraza od AEK-a: Prvih pola sata meča su naš putokaz

Trener fudbalera Partizana Ilija Stolica izjavio je posle poraza od AEK u Larnaki (2:1) da recept za prolaz u plej-of leži u prvih pola sata meča na Kipru u kom su crno-beli bili bolji rival.

Partizan je poveo na Kipru, ali je domaćin u nastavku došao do preokreta i pobede od 2:1.

"Pokazali smo u prvom delu meča da držimo kontrolu, što smo i želeli. Nažalost, desila se situacija kod ta oba prekida. To je nešto što ne sme da nam se događa na ovom nivou fudbala. Nismo imali ni sreće kod prečke Rikarda, a imali smo i nekoliko šansi na 1:0 da povećamo prednost. Domaći tim je ipak bolje adaptiran na ove vremenske uslove. Prvih pola sata je naš putokaz i tako ćemo se spremati i za revanš", izjavio je Stolica na konferenciji za medije posle utakmice.

Trener crno-belih koji je tokom nedelje već izbegao smenu, poručio je da dobro zna šta se očekuje od trenera koji vodi Partizan i fudbalera koji nose crno-beli dres.

"Jasno je da svako od nas zna koje su naše obaveze u Partizanu. Važno je i to da prolazimo kroz veliku tranziciju, ogroman je broj odlazaka i dolazaka. Neke stvari traže vreme. Nažalost, neki igrači koji su uigravani u Sloveniji, otišli su. Nismo ni blizu rezultata koje Partizan mora da ima. Verujem u ove momke, a trebaju nam i pojačanja pošto nas čeka ogroman broj mečeva u nastavku jeseni. Ne smemo da klonemo duhom, već moramo da prionemo na posao. Već na sledećem meču pokušaćemo da pobedimo AEK", rekao je strateg viceprvaka Srbije.

Stolica se osvrnuo i na teške uslove za igru na Kipru.

"Imali smo zahtev da igramo u 21 čas, ali domaćin ipak ima pravo da izabere kada će utakmica biti odigrana. Verujem da pred našim navijačima možemo do pobede uprkos svim lošim dešavanjima", istakao je Stolica.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво