Читај ми!

Junajted odustaje od De Jonga, SMS potencijalno pojačanje "crvenih đavola"

Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić, nalazi se na meti Mančester junajteda, ukoliko "crveni đavoli" ne uspeju u svoje redove da dovedu Frenkija de Jonga, prenose britanski i italijanski mediji.

Nastavlja se saga o potencijalnom transferu Frenkija de Jonga iz Barselone.

Pored Mančester junajteda, za De Jonga su zainteresovani su Čelsi i Bajern Minhen.

Prema pisanjima medija širom Evrope, Barselona je dogovorila uslove transfera sa "crvenim-đavolima", ali je De Jong uporno odbijao da pređe u Junajted.

Prema najnovijim informacijama, Barselona je ponudila De Jongu uslov za ostajanje u "Blaugrani", a to je da mora da prihvati 40 odsto manju platu.

Barselona bi tako mogla da zadrži holandskog fudbalera, ali i registruje nova pojačanja (Levandovski, Rafinja, Kristensen, Kesi, verovatno i Kunde).

Junajted se priprema za takav scenario, pa je pošao u potragu za drugim veznim fudbalerom.

 "Kalčomerkato" tvrdi da je Milinković-Savić prva alternativa za De Jonga, jer čelnici "crvenih đavola" gube strpljenje i žele da angažuju pojačanja pre početka sezone u Premijer ligi.

Srpski fudbaler je dugogodišnja uzdanica Lacija, a često nosi kapitensku traku rimskog kluba. Njegov menadžer Mateja Kežman priprema zvaničnu ponudu Mančester junajtedu za svog klijenta.

Lacio je prethodnih godina tražio 100 miliona evra za Milinković-Savića, ali italijanski mediji tvrde da sada obeštećenje za srpskog fudbalera iznosi oko 70 miliona evra.

Milinković-Savić (27) ima ugovor sa Laciom do 30. juna 2024. godine.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво