Читај ми!

Partizan poražen od Kluža u prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji

Fudbaleri Partizana izgubili su minimalnim rezultatom 1:0 od rumunskog šampiona Kluža, u prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji pred početak nove sezone.

Crno-beli su odigrali solidan meč protiv Kluža, s obzirom na odsustvo nekoliko prvotimaca, ali je u utakmici bez mnogo prilika doživeo minimalan poraz.

Ilija Stolica u prvom meču na klupi Partizana nije mogao da računa na startne štopere, kao i momke sa Zelenortskih Ostrva - Rikarda i Andradea.

U odsustvu štoperskog tandema Saničanin-Vujačić, poslednji bedem u odbrani činili su Jevtović i Šehović, a kasnije je na toj poziciji igrao i novopridošli Filipović.

Ekipa Ilije Stolice imali su veći posed lopte tokom meča, ali nisu uspeli da stvore iole ozbiljniju priliku pred golom rumunskog tima.

Jedini gol na meču postigao je u 35. minutu Dugandžić, koji je iskoristio veliku grešku golmana Popovića i asistenciju Pauna.

U drugom poluvremenu Stolica je dao priliku nekolicini mladih fudbalera crno-belih, Baždar, Petković, Stašević, Vlahović, koji su ostavili solidan utisak, ne više od toga.

Osim činjenice da je Partizan u ovom meču bio bezopasan, trenera Stolicu brine i povreda Zlatana Šehovića.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво