Читај ми!

Sisinjo: Dolazio sam pijan na treninge Reala

Bivši fudbaler Reala i reprezentativac Brazila Sisinjo priznao je da je pijan dolazio na treninge madridskog kluba, prenose brazilski mediji.

Sisinjo (41) je igrao za Real u sezoni 2006/2007.

"Ako pitate da li sam ikada došao na trening Reala pijan, odgovoriću da jesam. Posle alkohola pio sam kafu, a onda sam se tuširao parfemom. Taj trik bi mi uspeo svaki put, a nikada me nisu uhvatili", rekao je Sisinjo za "EPTV".

Brazilac je istakao da su njegovi problemi s alkoholom počeli kada je Real preuzeo Bernd Šuster.

"Nikada nisam prestao da pijem pivo, a počeo sam sa 13 godina. Rekli su mi da je pivo dobro, da je hranjivo. Pio sam dosta. Skoro 20 godina sam bio alkoholičar, pio sam 10 do 12 piva dnevno. Nisam mogao da popijem dnevno samo jedno ili dva piva, pio sam dok ne padnem sa nogu. I tako svaki dan. Voleo sam i da pušim. Nisam pušio ako nisam pio, a problem je bio u tome što sam pio svaki dan", rekao je Sisinjo.

Brazilski fudbaler je 2007. godine napustio Real i prešao u Romu za 11 miliona evra.

"Kao fudbaleru, bilo mi je lako, nije mi bio potreban novac za piće. Počeo sam da pijem posle treninga, odradio bi fizioterapiju, a onda sam došao kući u dva popodne. Prestao sam da pijem tek u četiri ujutro. Izgubio sam ugled i status kada su ljudi videli da na treninge Rome dolazim pijan", zaključio je Sisinjo.

On je fudbalsku karijeru završio pre četiri godine, a igrao je za Botafogo, Atletiko Mineiro, Sao Paulo, Real, Romu, Viljareal, Resife, Sivas i Brasiliense.

Za Brazil je odigrao 15 utakmica.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво