Читај ми!

Fudbaleri Partizana otputovali na pripreme u Sloveniju

Fudbaleri Partizana, predvođeni šefom stručnog štaba Ilijom Stolicom, krenuli su u Ptuj na drugi deo priprema, gde će boraviti u periodu od 18. juna do 2. jula 2022. godine. Pripreme počinju 24 igrača, a kasnije će im se pridružiti još četvorica reprezentativaca.

Crno-beli će tokom priprema u Sloveniji odigrati nekoliko kontrolnih utakmica, a novi šef stručnog štaba uigravaće tim kroz susrete sa Klužom 24. juna i Spartakom iz Trnave četiri dana kasnije, dok će ostali rivali biti naknadno obelodanjeni.

Stolica na raspolaganju ima 24 igrača, dok se dolazak reprezentativaca Siniše Saničanina i Igora Vujačića očekuje 25. juna.

Mladi štoper Mihajlo Ilić se nalazi sa nacionalnom selekcijom U19 na Evropskom prvenstvu i kasnije će se priključiti ekipi, a naknadno će se priključiti i Danilo Pantić.

Spisak igrača za početak priprema: Popović Aleksandar, Stevanović Nemanja, Lukač Milan, Mihajlović Đorđe, Živković Marko, Stašević Mateja, Urošević Slobodan, Šehović Zlatan, Jevtović Marko, Zdjelar Saša, Fejsa Ljubomir, Bibras Natho, Terzić Nikola, Petković Mihajlo, Lutovac Aleksandar, Lakčević Nikola, Kvinsi Menig, Jović Nemanja, Holender Filip, Rikardo Gomes, Milovanović Marko, Baždar Samed, Vlahović Vanja.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво