Читај ми!

Tadić za RTS: Bili smo maksimalno koncentrisani, svi su odlično odradili posao

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić zadovoljan je pobedom "orlova" u Švedskoj. Tadić je zahvalio velikom broju srpskih navijača koji su bodrili tim u Stokholmu i istakao da su neki igrači koji imaju manju minutažu iskoristili svoju priliku i dali važan doprinos trijumfu.

Reprezentacija Srbije ostvarila je drugu pobedu u ligi B Lige nacija, pošto je u utakmici grupe 4 savladala Švedsku u Stokholmu sa 1:0.

"Bili smo maksimalno koncentirsani, želeli smo da pobedimo i nagradimo ove divne navijače. Kada dođe ovoliko ljudi da nas podrži, kada vidiš ovoliko srpskih zastava, imaš obavezu da ih nagradiš dobrom igrom i pobedom", rekao je Tadić za RTS nakon meča.

U tri dosadašnja meča selektor Dragan Stojković je pružio priliku brojnim igračima, a kapiten veruje da to nije problem ukoliko postoji sistem. 

"Kada postoji sistem i način igre, onda nije problem kada 'upadnu' novi igrači. Svi su odlično odradili posao, moramo da nastavimo ovako da igramo i da uživamo u igri."

Tadić je rekao da je ekipa mnogo pokazala u ovom meču, i u prvom delu kada je bila dominantna, ali i na kraju kada je branila prednost. 

"Dominirali smo u prvom poluvremenu i početkom drugog, a posle smo branili rezultat i bilo je nezgodno. Ali smo pokazali da i to možemo da 'preživimo' i sačuvamo rezhultat", zaključio je Tadić.

Naredni meč reprezentacija Srbije igra protiv Slovenije, u nedelju u Ljubljani.  

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво