Читај ми!

Dortmund ostao bez Holanda, a sada i bez trenera

Borusija iz Dortmunda objavila je da je raskinula saradnju sa trenerom Markom Rozeom. "Milionere" će ovog leta napustiti najbolji igrač Erling Holand, a sportski sektor moraće da nađe i zamenu za upražnjeno mesto na klupi.

Iza Borusije je vrlo neuspešna sezona, u kojoj nisu uspeli da osvoje nijedan trofej, a ceh je platio Marko Roze sa kojim je raskinut ugovor.

"Milioneri" su završili kao drugi u Bundesligi, sa osam bodova manje od šampiona Bajerna, dok su u Kupu šokantno poraženi od drugoligaša Sent Paulija u šesnaestini finala.

Da sezona bude za nezaborav, Dortmund nije uspeo da prođe grupu u Ligi šampiona, dok ih je u Ligi evrope eliminisao škotski Rendžers.

Ekipa Borusije ovog leta ostaće bez glavnog igrača Erlinga Holanda, koji će preći u redove Mančester sitija, pa je pred sportskim sektorom u klubu pakleno leto.

Najteži posao imaće novi sportski direktor Sebastijan Kel, koji će morati da nađe adekvatnu zamenu Rozeu, ali i da odradi vrhunski prelazni rok, kako se ne bi previše osetio odlazak Holanda.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво