Читај ми!

Eraković: Podrška me motiviše da budem još bolji

Mladi igrač Crvene zvezde Strahinja Eraković rekao je da su crveno-beli želeli pobedu u “večitom“ derbiju, ali nisu stigli do cilja. Naglasio je da mu mnogo znači podrška koju dobija i da se trudi da bude još bolji.

Crvena zvezda i Partizan odigrali su bez golova u 187. "večitom" derbiju, rezultat kojim crveno-beli mogu da budu zadovoljniji jer su ostali na plus dva u borbi za titulu.

"Želeli smo da pobedimo, nismo kalkulisali, ali to je fudbal i ne bude uvek sve kako se zamisli", rekao je mladi fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković.

"Bila je tvrda i fizički zahtevna utakmica, uz mnoštvo duela, ali to je ono što derbiji nose sa sobom. Odigrao sam ih mnogo u karijeri, znam kako da se postavim u takvim mečevima i sve više stičem iskustvo, pogotovo uz Dragovića. Komunikacija nam je fantastična, to je ključ", izjavio je Eraković za klupski sajt.

Mladi štoper dodao je da mu prijaju pohvale trenera Dejana Stankovića.

"Mnogo se trudim i radim kako bih bio što bolji fudbaler. Nastaviću u tom duhu, ali važna stvar i mog napretka je to što timski funkcionišemo odlično. Prija mi što znam da imam podršku i trenera i saigrača. To mi uliva ogromno samopouzdanje".

Eraković je svestan da je pred Zvezdom još šest utakmica - šest finala.

"Svesni smo bili i pre derbija da koji god ishod bude - ništa još nije rešeno. Dobra stvar je što je sve u našim rukama i ako budemo pravi u preostalim mečevima - osvojićemo titulu. Želimo to, postavili smo jasan cilj i borićemo se da ga i ostvarimo", poručio je Eraković.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво