Читај ми!

Stanković: TSC želi da se nadigrava, idemo na pobedu

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da poštuje ekipu TSC-a, ali da će njegov tim ići na pobedu u meču četvrtfinala Kupa Srbije.

Zvezda u sredu od 18.30 dočekuje TSC na stadionu Rajko Mitić, u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

"Ekipa TSC-a želi da igra fudbal, a trener Žarko Lazetić forsira svoj stil gde god da radi. Svaka njegova ekipa ima identitet i tako će biti i sutra. Jedna utakmica se igra, nokaut faza i svašta može da bude", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči utakmice četvrtfinala Kupa Srbije.

Stanković kaže da je zdravstveni bilten njegove ekipe dobar i da jedino ne može da računa na Italijana Pićinija.

"Ne želimo kiks, već da dođemo do zacrtanog cilja u svakom takmičenju. Posle današnjeg treninga ćemo još dodatno utvrditi neke detalje oko toga da li ćemo na teren izaći sa dva špica ili ne, ali sutra nas očekuje novo finale. Što se zdravstvenog biltena tiče, Borjan i Ivanić su dobro, obojica su odmarali, a jedini na koga ne mogu da računam je Pićini", izjavio je Stanković za klupski sajt.

Stanković je dodao da bi voleo da ekipa odbrani "duplu krunu".

"Voleo bih da se to desi. Imamo svaku priliku za to, s obzirom na to da smo vratili Zvezdu tamo gde pripada. Sutra imamo šansu da uđemo u polufinale i napravimo još jedan korak bližže trofeju. Uradićemo sve da odigramo maksimalan broj utakmica ove sezone", poručio je Stanković.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво