Читај ми!

Stanković: Sa TSC-om mini-finale, da sa pobedom završimo godinu

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je pred meč sa TSC-om da njegova ekipa ima imperativ pobede, sa kojom žele da završe kalendarsku godinu.

Crvena zvezda u okciru utakmice 21. kola Superlige igra protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.

"Cilj nam je da donesemo tri boda. Za nas je ovo mini-finale, probaćemo da pobedom završimo godinu. Prvenstvo je dugačko, ali imamo za šta da se borimo i nećemo odstupati od toga", rekao je Stanković.

"Imamo i igrače koji mogu da odgovore na to. Realno je da bude uspona i padova, ali bitno je da reakcija bude zvezdaška", izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

Zvezdin trener dodao je da Milan Gajić ima problem sa zadnjom ložom, takođe i Rišairo Živković, koji je obnovio povredu koja ga je mučila pred Bragu i verovatno neće igrati sutra.

"Da imamo još neku utakmicu posle TSC-a, bio bi u konkurenciji, ovako nisam siguran. Takođe, pokušaćemo da oporavimo Petrovića za sutrašnji meč. Nikolić i Falko su spremni".

Stanković je potom govorio o narednom protivniku.

"TSC je imao fenomenalan start, posle je došlo do kadrovskih problema i teži period - pre svega rezultatski, ne sa aspekta igre. Sa Lazetićem su dobili na kvalitetu, jer je on trener sa jasnom filozofijom i uvek je hteo da se nadigrava i sa jačima. Što se terena i uslova za igru tice, imali smo sreće što smo igrali na našem stadionu prekjuče, sad i protiv TSC-a, verujem da će sve biti u redu. To je prednost za oba tima, jer hocemo da igramo fudbal".

O zimskom prelaznom roku biće reči po završetku jesenjeg dela sezone.

"Sigurno je da generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela rade na planu i programu onoga šta nam treba i koliko. Trenutno sam fokusiran samo na ekipu i rezultat. Kada prode poslednja utakmica, sastančićemo i otvoreno i direktno ustanoviti šta je ono što nam je potrebno", zaključio je Stanković.

Utakmica između TSC-a i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 16.05 sati na stadionu u Bačkoj Topoli.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво