Читај ми!

RTS na licu mesta: Raport iz Portugalije, dan pred duel Brage i Zvezde

Crvena zvezda igra protiv Brage meč poslednjeg kola F grupe Lige Evrope. Duel u Portugaliji igra se u četvrtak od 21.00. Direktan prenos je na našem Prvom programu. Ekipa RTS-a nalazi se u Portugaliji i današnji raport započela je obilaskom stadiona na kome će se igrati meč.

Naša ekipa navodi da je u Bragi celo prepodne padala kiša i da ne misli da stane. Teren je "popio" dosta vode, ali za sada deluje da je odlično pripremljen za meč koji nas očekuje u četvrtak uveče.

Kapacitet stadiona je nešto više od 30.000 gledalaca. Stadion je otvoren 30. decembra 2003. godine, a izgradnja je koštala 83,1 milion evra.

Organizatori će se sigurno potruditi da teren bude u što boljem stanju. Inače, crveno-bela ekspedicija tek večeras čarter letom putuju u Bragu i neće imati današnji trening u vreme odigravanja utakmice.

Zvezda pred poslednje kolo zauzuma čelnu poziciju u grupi sa bodom više od Brage i dva od Mitjilanda. Pobeda garantuje našem klubu direktan plasman u osminu finala. Nerešen rezultat značio bi da je Zvezda prva samo u slučaju da Mitjiland ne pobedi u Bugarskoj.

U suprotnom, crveno-beli bi išli u šesnaestinu finala na megdan sa ekipama koje su bile trećeplasirane u Ligi šampiona... Po najgorem scenariju Zvezda bi nastavila takmičenje u Ligi konferencija.

Duel Brage i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 21.00. Direktan prenos je na našem Prvom programu.  

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво