Читај ми!

Vlahović nastavlja da pogađa, strelac u preokretu Fiorentine protiv Sampdorije

Fudbaleri Fiorentine savladali su Sampdoriju sa 3:1 u meču 15. kola Serije A. Vlahović postigao svoj 12. gol u prvenstvu. Atalanta ubedljiva portiv Venecije – 4:0. Juventus bolji od Salernitane. Verona i Kaljari odigrali bez golova.

Fiorentina je zabeležila novu pobedu nakon preokreta protiv Sampdorije. Tim iz Đenove je poveo, a onda je do kraja prvog dela igre domaćin sa ti gola preokrenuo rezultat. Strelac vodećeg gola za Fiorentinu bio je reprezentativac Srbije Dušan Vlahović.

Samdorija je povela u 15. minutu. Đabiadini se odlično snašao u kaznenom prostoru, visoko je skočio i iz teške pozicije glavom poslao loptu u donji levi ugao.

Domaćin je izjednačio u 23. minutu. Sotil je odlično uposlio Kaljehona u šesnaestercu, koji pronalazi put lopti do mreže.

U 32. minutu Fiorentina je stigla do preokreta. Bonaventura je uputio sjajan centaršut, Vlahović se našao sam ispred golmana i glavom smestio loptu u gol.

U 45. minutu na semaforu je stajalo 3:1. Sotil je naleteo na loptu u šesnaestercu i sjajnim udarcem po sredini gola savladao golmana gostiju.

Drugo poluvreme donelo je nešto mirniji tempo. Domaćin je bio zadovoljan postignutim, stvorio je još nekoliko prilika pred golom Sampdorije, ali nije bilo promene rezultata.

Atalanta je savladala Veneciju sa 4:0. Domaćin nije dalo šanse protivniku. Po dva gola po poluvremenu i do vrha je napunjena mreža gostiju. Pašalić je postigao tri gola i 7, 12. i 67. minutu, a četvrti gol delo je Kopmajnersa u 57. minutu.

Juventus je kao gost savladao Salernitanu sa 2:0. Dibala je doveo "staru damu" u vođstvo u 21. minutu. Gosti su postigli drugi gol u 28. minutu preko Kelinij, ali je pogodak nakon asistencije VAR-a poništen zbog ofsajda.

Drugi gol Juventus je postigao u 70. minutu, strelac je bio Morata. Gost je moga o i do trećeg gola u finišu susreta, ali Dibala nije uspeo da realizuje jedanaesterac u peto minutu nadoknade, njegov pokušaj završio je preko prečke. 

Serija A, 15. kolo:

Utorak:
Atalanta - Vencija 4:0
Fiorentina - Sampdorija 3:1
Salernitana - Juventus 0:2
Verona - Kaljari 0:0

Sreda:
Bolonja - Roma
Inter - Specija
Đenova - Milan
Sasuolo - Napoli
Torino - Empoli
Lacio - Udineze

Tabela:
Napoli 35
Milan 32
Inter 31
Atalanta 31
Roma 25
Fiorentina 24
Juventus 24
Lacio 21
Bolonja 21
Verona 20
Epoli 19
Sasuolo 18
Torino 17
Udineze 15
Sampdorija 15
Venecija 15
Specija 11
Đenova 10
Kaljari 9
Salernitana 8

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво