Читај ми!

Savić: Daćemo maksimum u Gornjem Milanovcu

Fudbaler Čukaričkog Milan Savić izjavio da će tim pokusati da se u duelu protiv Metalca vrati na pobednički kolosek. Brđani u subotu od 17 sati gostuju Metalcu u Gornjem Milanovcu u 18. kolu Superlige.

Milan Savić je konstatovao da dobro poznaje suparnike i ukratko je analizirao njihovu igru i kvalitete.

"Gledao sam poslednji meč Metalca protiv TSC-a, odigrali su skoro savršenu utakmicu. Na nama je da vratimo ekipu na pobednički kolosek. Jasno je da u ovom trenutku nismo favoriti na gostovanju Metalcu i da ćemo morati da damo maksimum da izborimo dobar rezultat. Imaju trenera kojeg su istrpeli i posle možda malo lošijih rezultata. Lazetić je dugo šef struke, dao je svoj pečat toj ekipi. Njima je pobeda u Bačkoj Topoli donela mnogo samopouzdanja. Čeka nas dobar teren, siguran sam da će se tamo igrati kvalitetan fudbal", rekao je Savić za klupski sajt.

Savić je konstatovao da sa eventualno osvojena nova tri boda u Milanovcu tim može kompletnu situaciju da preokrene u svoju korist.

"Tek posle Metalca možemo da razmišljamo o narednim rivalima i preostala tri meča do kraja kalendarske godine. Momci iz Gornjeg Milanovca jedostavno igraju fudbal, ne žele da se izrazito brane. Pazarci su igrali na srce i disciplinu. Samo je problem u nama, ako budemo na ranijem nivou, imamo čemu da se nadamo", poručio je Savić.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво