Читај ми!

Mura šokirala Totenhem u Ligi konferencija

Među 16 mečeva pretposlednjeg kola Lige konferencija, u kojima su postignuti manje-više rezultati shodno očekivanjima, izdvaja se duel odigrano u Sloveniji, gde je Mura bila bolja od Totenhema sa 2:1.

U grupi A LASK je u Izraelu savladao Makabi Tel Aviv sa 1:0, dok je Helsinki bio bolji od Alaškerta istim rezultatom.

Ne mari, LASK i Makabi obezbedili su prolazak dalje iz ove grupe.

U grupi C Bodo Glimt je u Norveškoj savladao CSKA iz Sofije (2:0), dok je Roma postigla četiri gola protiv Zorje.

U ovoj grupi pitanje konačnog plasmana još nije sasvim jasno, ali je izvesno da će Bodo Glimt i Roma nastaviti takmičenje u novom Uefinom takmičenju.

Jablonec i AZ Alkmar odigrali su nerešeno (1:1), dok je Randers na svom terenu sa 2:1 savladao Kluž.

AZ Alkmar je svakako prvi u ovoj grupi, dok će Randers i Jablonec u poslednjem kolu odlučivati o drugom putniku u narednu rundu.

Praktično identična slika je i u grupi E, gde je Fejenord odigrao 2:2 sa Slavijom u Pragu, dok je Union Berlin bio bolji od Makabija u Haifi.

Holandski tim je obezbedio prvo mesto, dok će Union Berlin i Slavija igrati u šestom kolu za to drugo mesto koje vodi u nokaut fazu.

U grupi H Bazel je savladao Kairat u Almatiju rezultatom 3:2, dok su Karabag i Omonija odigrali nerešeno (2:2) u Azerbejdžanu.

Bazel i Karabag odavno su obezbedili prolazak dalje, samo i dalje nije jasno sa kojih pozicija (obe ekipe imaju 11 bodova).

Kopenhagen je bio ubedljiv protiv gibraltarskog Linkoln Red Impsa sa 4:0, a Slovan i PAOK odigrali su meč bez golova u Bratislavi.

Upravo ova dva tima imaju isti broj bodova (osam) na drugom mestu, dok je Kopenhagen prvi sa 12.

I, naposletku, u grupi G, slovenačka Mura priredila je nedvosmisleno iznenađenje i savladala je Totenhem sa 2:1, dok su Ren i Vitese odigrali 3:3.

Ovo su prvi bodovi za Muru, Ren je prvi i tu će i ostati sa 11 bodova, dok londonski tim ima sedam bodova, isto koliko i Vitese. 

 

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво