Читај ми!

Zidan ne želi na "Teatar snova", Poketino veoma zainteresovan za klupu "đavola"

Zinedin Zidan nije zainteresovan da preuzme klupu Mančester junajteda, prenosi Bi-Bi-Si. S druge strane, Maurisio Poketino vrlo je raspoložen da klupu "svetaca" zameni poslom na Ostrvu, ukoliko se ukaže prilika. Svoju šansu, iz prikrajka, čeka Erik Ten Hag.

Navijačima Mančester junajteda je laknulo, klub je odlučio da uruči otkaz Olea Gunaru Solskjeru posle serije loših rezultata u Premijer ligi, ali i dalje nije poznato ko će naslediti Norvežanina na užarenoj klupi "đavola".

Bi-Bi-Si otkriva da jedan od glavnih favorita Zinedin Zidan nije zainteresovan za posao u kišnom Mančesteru, kao i da bi radije ostao u Francuskoj – voleo bi da preuzme nacionalni tim, ili sedne na klupu Pari Sen Žermena.

Upravo bi to moglo da pomogne Maurisiju Poketinu da dođe na "Old Traford", pošto Argentinac ima važeći ugovor sa "svecima" do 2023. godine.

Nekadašnji menadžer Sautemptona i Totenhema bio bi više nego srećan da se vrati na Ostrvo i preuzme klub u kojem bi imao podršku, vremena i igrački kadar da pravi vrhunske rezultate, što u Parizu svakako nije slučaj.

Bogati vlasnici Pari Sen Žermena očekuju instant rezultate, jedino se osvajanje Lige šampiona smatra uspehom, a Poketino, navodno, ne želi da radi u takvim uslovima, prenosi Skaj sport.

Ne bi bilo veliko izneneđenje da Parižani puste Poketina u Mančester, a na njegovo mesto dovedu upravo Zidana, koji je sa Realom osvojio tri uzastopne titule šampiona Evrope, u periodu od 2016. do 2018. godine.

Svoju priliku, nekako iz prikrajka, čeka i trener Ajaksa Erik Ten Hag, koji takođe ima važeći ugovor sa "kopljanicima" do 2023. godine, ali klub mu verovatno ne bi pravio probleme ukoliko bi mu se ukazala prilika da sedne na klupu "đavola".

Ekipu Junajteda privremeno vodi Majkl Kerik, koji će prvi zadatak imati u Ligi šampiona i to na teškom gostovanju u Viljarealu. 

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво