Читај ми!

Dragović: Težak meč, Srnić predvideo da ću postići gol

Pobedonosni gol za Crvenu zvezdu u derbiju protiv Vojvodine postigao je Aleksandar Dragović, ovo je njegov treći pogodak u sezoni. Time se iskupio za grešku kod gola Vojvodine. On je rekao da je bila dosta teška utakmica, i dodao da mu je Slavoljub Srnić pre meča rekao da postiže gol.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu na teškom gostovanju rezultatom 2:1.

"Dosta teška utakmica za nas, primili smo gol, mojom greškom, pa smo dosta nervozno završili poluvreme jer smo znali da ako danas izgubimo ispadamo iz trke za titulu."

"Na poluvremenu smo se u svlačionici dogovorili da ćemo dati sve od sebe da okrenemo rezultat i pobedimo i hvala Bogu pogledao nas je i preokrenuli smo", rekao je Dragović. 
 
Pogodak je predosetio saigrač Slavoljub Srnić.
 
"Znali smo koliko je teška utakmica pred nama i koliko nam ova pobeda znači. Hteo sam da odem kod navijača da proslavim pogodak, ali Srnić mi je rekao da danas postižem gol, pa sam morao sa njim i da ga proslavim. "

"Rekao sam već da sam spreman i da igram napadača ako je to potrebno, tako da mi nije problem i da postignem gol kada je to bitno. Bog gleda sve dobro što radim, pa mi na ovakve načine vraća za moj trud", zaključio je Dragović. 

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво