Читај ми!

Stanković: Dobra igra, moramo poboljšati efikasnost

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan rezultatom i igrom svog tima orotiv Radničkog ali je istakao da tim mota poboljšati efikasnost u napadu.

Crvena zvezda je savladala niški Radnički rezultatom 1:0 u okviru 14. kola Superlige i došla do nova tri boda , a trener Dejan Stanković i istakao da su utakmice posle onih na evropskim terenima i najteže.

"Meč je izgledao tako da jednostavno moraš da daš golove kada stvoriš toliko šansi i toliko puta šutneš na gol, ali utakmica posle Evrope je najteža, jer se potrošimo i fizički i emotivno. Rekao sam i na konferenciji pred meč da možda neće biti lepo, ali tri boda su tri boda" konstatovao je Stanković.

Trener crveno-belih je ukratko analizirao igru tima i istakao da nije zadovoljan učinkom koji napad mora popraviti u narednim mečevima.

"Moglo je bolje, barem ispred gola, jednostavno moramo da rešavamo te situacije, jer to su "gol lopte" koje moraju tamo i da završe. Utakmica ima drugačiji tok kada iz tri šanse postigneš dva pogotka, ali radićemo i nema posustajanja. Nisam zabrinut, ali mala frustracija da od toliko šansi - ne postignemo mnogo golova. Žao mi je zbog momaka, potrošili su se da stvore šanse, kao i u oduzuimanju lopti i napadanju na postavljenu odbranu. Svi hoće da se nadigravaju, ali to je relativna stvar, jer imaš blok ispred sebe i to dobar. Treba te šanse da iskoristiš „ poručio je Stanković.

Šef stručnog štaba Zvezde zahvalio se i navijačima koji nisu prestajali sa pesmom i bodrenjem tima tokom svih 90 minuta.

"Hvala navijačima, jer su tokom svih 90 minuta bili igrači utakmice. Sjajna podrška, hvala im na tome i idemo dalje", zaključio je Stanković.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво